Agenda

Binnenkort in het Cultuurhuis

We starten in de voorfase naar de opening van Cultuurhuis Almere Buiten toe al met activiteiten zodat je vast kennis kunt maken met ons.

  • Hele agenda
  • Agenda divers
  • Beeldende kunst
  • Muziek
  • Theater
  • voor Kids

Theater

Een theater waar je professionele, semiprofessioneel en amateur theatermakers aan het werk ziet, filmhuis en nog veel meer...

Kunst aan tafel volwassen Kunstworkshop

Om vast kennis te maken met de kunstactiviteiten die gaan komen in Cultuurhuis Almere Buiten organiseren we in de komende maanden leuke workshops.

Kunst aan tafel kids kunstworkshop

Om vast kennis te maken met de kunstactiviteiten die gaan komen in Cultuurhuis Almere Buiten organiseren we in de komende maanden leuke workshops.

Improvisatie jazz zang workshop

Met muzieklessen en workshops willen we je graag ontwikkeling en inspiratie kunnen bieden. Lees meer over de jazz improvisatie workshop.

ERFGOEDCAFÉ | Geschiedenis van kunst in Almere 28 oktober 2021

Kunst in de openbare ruimte kom je in Almere overal tegen. Waar komt dat vandaan, wie heeft het bedacht, wie heeft de kunstenaars uitgekozen, wie heeft ze betaald?

Kennismaken met theaterimprovisatie30 oktober

Als je zin hebt om plezier te maken en een dosis lef meeneemt. Door middel van eenvoudige oefeningen en gegevens die je aangereikt krijgt zet je korte scenes in elkaar.

What’s Next!? 6 november 2021

What's Next!? speelt zich af in Almere en gaat over Luna, Sanne en Thijs die stuk voor stuk op een kruispunt staan in hun leven.

Improvisatie theater kids (8-12jr):13 november

In deze workshop maak je kennis met Improvisatie theater. Voor deze workshop heb je geen theater ervaring nodig, want iedereen kan Improviseren!

Jazz jamsessie21 november

Music On Stage (MOS) Jazz jamsessie. We bieden muzikanten een podium om samen muziek te kunnen maken.

Decemberstilte avond3 december

December is een mooie maand om even een moment van stilte in te bouwen. Wat is stilte eigenlijk?

Art & Improvisation4 december

Christian Doepke laat langzame diapresentaties van zijn Art Work op een groot scherm zien en improviseert op een piano afgewisseld met zijn eigen composities.

Toegang activiteiten met de CoronaCheck-app

Wil je een activiteit in Cultuurhuis Almere Buiten bijwonen? Je bent van harte welkom! Je hebt hiervoor vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. Het coronatoegangsbewijs is niet nodig voor bezoekers van 12 jaar en jonger. Hoe kom ik aan het coronatoegangsbewijs? Via de CoronaCheck app kun je het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze …

Toegang activiteiten met de CoronaCheck-app Lees verder »

Ideeën

Wil je zelf op het podium staan?

Ruimte voor try-outs

Het Cultuurhuis biedt ruimte om jouw ideeën uit te proberen. Heb je een voorstelling gemaakt, maak je muziek of zoek je expositieruimte voor je kunstwerken?
Neem contact met ons.