Ontdek de schoonheid van aquarel"15 oktober 2023

In deze BuitenGewoon workshop duik je in de prachtige wereld van aquarelverf.

Ontdek de schoonheid van aquarel”15 oktober 2023

“Ontdek de schoonheid van aquarel – Introductieworkshop met waterverf schilderen”

Duik in de prachtige wereld van aquarelverf en ontdek je innerlijke kunstenaar tijdens onze boeiende workshop. Of je nu een ervaren schilder bent of pas begint aan je artistieke reis, deze workshop neemt je mee naar de betoverende wereld van aquarel.

In deze workshop maak je niet alleen kennis met de technieken van aquarel, maar word je ook aangemoedigd om iets te schilderen waar je echt van houdt. Het draait niet alleen om het nabootsen van een afbeelding, maar vooral om het vastleggen van de essentie van wat je vreugde brengt.

Samen met onze gepassioneerde en enthousiaste kunstenares Luna Nguyen leer je de basisprincipes van aquarelschilderen: van het toepassen van wassingen en lagen tot het creëren van prachtige texturen en het mengen van kleuren. Of je nu een levendig boeket bloemen schildert of een dierbare herinnering uit je hart vastlegt, je kunt op een eenvoudige manier je emoties op papier vertalen.

Meld je snel aan voor onze workshop om je plek te reserveren.

Je kunt je opgeven via het contactformulier of stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Na je aanmelding ontvang je een mail met betalingsgegevens. Na betaling is je inschrijving definitief.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 15 oktober 2023

11.45 uur inloop
12.00 uur start workshop
14.00 uur einde

  • Alle niveaus zijn welkom
  • Aantal deelnemers: 12 (vol=vol)
  • Kunstmaterialen zijn inbegrepen in de prijs.
  • Incl. koffie, thee en water

De kosten

€ 35,00

Aanmelden

Je kunt je opgeven via het contactformulier of stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Na je aanmelding ontvang je een mail met betalingsgegevens. Na betaling is je inschrijving definitief.

Meer over Luna

Luna Nguyen, een eigentijds kunstenaar, tekenleraar, kookinstructeur, auteur en oprichter van Art, Craft en Fashion Luna Nguyen JSC Vietnam, brengt haar tien jaar internationale ervaring mee in haar creatieve inspanningen. Ze spreekt vloeiend Engels, Vietnamees en bekwaam in het Nederlands en is gespecialiseerd in het beschilderen van stoffen, borduren, textielontwerpen en handgemaakte sieraden. Luna geeft persoonlijke en online lessen tussen Nederland en Vietnam.