Grand Café Matinee 21 juli 2024

** tot nader order uitgesteld ** Met Grand Café Matinee "A musical trip down Memory Lane". 2mb brengt een Beatles special. Round & Around Vinyl draait weer de lekkerste platen.

Grand Café Matinee 21 juli 2024

Grand Café Matinee

** tot nader order uitgesteld **

Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstdrankje!

2mb

Maak kennis met 2mb, een ervaren 2-mans formatie uit Almere, bestaande uit Wim Wienema (zang en percussie) en John Oranje (zang en slaggitaar/solokitaar).

“A musical trip down Memory Lane”

In juni 1964 deden de Beatles drie optredens in Nederland: een TV-optreden bij de VARA en twee shows in de veilinghal ‘Op Hoop van Zegen’ in Blokker. Om dit muzikale feit te herdenken, heeft 2 mb een speciaal Beatles Memories repertoire van ruim zestig nummers samengesteld. Dit repertoire bestaat uit veel nummers uit de vroege Beatles-jaren, aangevuld met nummers uit hun latere ‘studiojaren’.

Laat je meevoeren terug in de tijd en beleef opnieuw de magie van de vroege hits van hun songs. Mis het niet!

in juni 2024 is het 60 jaar geleden dat de Beatles optraden in Nederland!

Round & Around Vinyl 

Antoine van Round & Around Vinyl draait niet zomaar de leukste platen, hij brengt de sixties tot leven met zijn muziekkeuze! Dus haal je dansschoenen maar tevoorschijn en bereid je voor op een swingend feestje. Of je nu lekker wilt meezingen of jezelf wilt verliezen in het ritme, Antoine zorgt ervoor dat je helemaal in de sfeer komt. Dus kom maar op met dat dansje en geniet van een onvergetelijke middag!

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten 
Locatie:
CULTUURDOME
Middachtenlaan 21, 
6e etage 
1333 XS Almere Buiten

Let op! Betaald parkeren. Dagkaart € 2,-.

Datum en tijd

** tot nader order uitgesteld **

Zondag 21 juli 2024

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.30 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Website

https://www.2mbcoverband.nl