"LOKAAL" bands concert 18 februari 2023

Met "Lokaal concert" nodigen we elke maand een lokale artiest of band uit. In februari staan drie jonge bands op ons podium, Cynnabis, Crossroad en Alkaline.

“LOKAAL” bands concert 18 februari 2023

“LOKAAL” bands concert Cynnabis | Crossroad | Alkaline

Met “Lokaal concert” nodigen we elke maand een lokale artiest of band uit. In februari staan drie jonge bands op ons podium. We hopen met Lokaal concert bij te dragen aan de ontwikkeling van talentvolle Almeerse muzikanten en vocalisten en ze exposure te geven.

Cynnabis

Cynnabis bestaat uit de 3 muzikanten: gitarist Ruchir 16 jaar, bassist Sachin bassist, 16 jaar en drummer Lennart 16 jaar. Ze spelen blues jazz en mixen dat met psychedelic rock en creëren daarmee hun eigen vibrations. Cynnabis is geïnspireerd door muziek uit de 60s-70s.

Crossroad

Crossroad is een beginnende blues/rockband uit Almere.
De band ontstond in 2020 toen Sieb de Wit op 14-jarige leeftijd een gitaar had gekregen voor kerst. Zijn beste vriend Bedirhan Celik hoorde hem spelen en wilde dit ook graag. Zo begonnen zij met zijn 2-en te jammen en deelde zijn hun liefde voor The Beatles, Amerikaanse rock ‘n’roll en blues en besloten zij een band op te richten. Sieb bedacht de naam Crossroad naar de blueslegende van Robert Johnson. Toen Bedirhan In het najaar van 2022 in zijn muzieklas op school Alex en David erbij vroeg was de band Crossroad compleet.

Sieb: Zang en rhythm guitar
Bedirhan: Lead guitar
David: Bass guitar
Alex: Drums

Alkaline

Alkaline is een alternatieve punkrock band uit Almere. Luide drums, distorted gitaren en een funky bassline maken hun live shows explosief. Met twee vocalisten en een diverse smaak in muziek laat Alkaline vele kanten van zichzelf zien op een avond. De naam is bedacht door het lezen van een batterij verpakking wat goed vertaald in hun energieke aanwezigheid op het podium. Ze spelen vanavond 3 covers en 3 gloednieuwe originele nummers. Alkaline bestaat uit Hemran Sabity op de gitaar en zang, Anne Lisabeth op de gitaar en zang, Luc Rondini op de bass gitaar en Younes Sekkat op de drums.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 18 februari 2023

19.30 uur zaal open
20.00 – 20.30 uur Cynnabis
20.45 – 21.15 uur Crossroad
21.40 – 22.10 uur Alkaline

Kosten

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.