Lancering gedichtenbundel Anna Bos 16 maart 2024

De Almeerse Anna bos presenteert haar eerste eigen gedichtenbundel.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Lancering gedichtenbundel Anna Bos 16 maart 2024

Lancering gedichtenbundel; Anna Bos

Hierbij wil ik u van harte uitnodigen om mijn allereerste gedichtenbundel met mij te lanceren!

Mijn naam is Anna Bos, een vierentwintigjarige schrijfster, geboren en getogen in Almere.

Al heel mijn leven schrijf ik verhalen, gedichten en wat je ook maar nog meer kunt bedenken. In 2014 ben ik deze hobby serieuzer gaan nemen, waardoor ik er al snel achter kwam dat het veel meer was en is dan dat. Een passie, dat is wat mij betreft een beter woord voor iets waar ik al jaren heel mijn ziel en zaligheid in leg.

In 2019 resulteerde mijn schrijfsels in een heus debuut. De thriller; “Overal ogen” was een feit! Gelukkiger kon je me niet krijgen! Dacht ik…

Sindsdien ben ik erg veel gaan leren over mijzelf, mijn schrijfstijl en dan met name mijn keus in genre. Waar ik een hele tijd alleen maar horror en thrillers schreef ben ik gaan experimenteren met andere verhaalvormen en andere takken van de literatuur. Dit maakt dat er momenteel een heleboel projecten op de plank liggen en wachten op hun plekje op de boekenmarkt.

Ook pakte ik in deze tijd het dichten weer op. Het schrijven van gedichten op maat voor mensen die iets heel graag willen zeggen, maar niet goed weten hoe ze dat moeten doen. Hierover is van alles te vinden op mijn website; “www.annabosstories.nl”. Maar ook gedichten om mijn eigen gevoelens duidelijk in uit te drukken, om grappig mee te zijn of juist bloedserieus en om mijn gedachten op een rij te zetten. Mijn teruggevonden liefde voor gedichten heeft ertoe geleid dat ik zaterdag 16 maart mijn allereerste, honderd procent eigen, gedichtenbundel mag presenteren!

En dat bijzondere moment zou ik heel graag met u willen delen.

Over het boek

Deze bundel staat bomvol met gevoelens. Gevoelens van liefde en haat, van verdriet en van geluk. Maar bovenal is deze bundel gevuld met de kijk van een jonge schrijfster. Ben ik nog overal even standvastig in? Nee. Ook mijn kijk op de wereld past zich gelukkig steeds weer aan. Wel kan ik je beloven dat mijn thema’s altijd eerlijk, duidelijk en heel herkenbaar zijn.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten Cultuurhuis café
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 16 maart 2024

Inloop 14.00 -14.30 uur
Eindtijd 17.00 uur

Kosten

Gratis entree