Over Cultuurhuis Almere Buiten

Lees hier alles over de ontwikkeling van Almere Buiten en de wens voor een Cultuurhuis.
Ook houden we je hier op de hoogte van de bouw.  Voordat straks de deuren open gaan moet er nog heel wat gebeuren. We vertellen je  er graag over.

Nieuws en ontwikkelingen

  • Alles
  • Media
  • Ontwerp
  • Ontwikkelingen

Cultuur levert bijdrage aan stedelijke vernieuwing 2 maart 2022

Woensdag 2 maart ging wethouder Hilde van Garderen in het kader van de ‘Dag van Almere’ in gesprek met vertegenwoordigers uit de culturele en vastgoedsector over het thema ‘de waarde van cultuur bij stedelijke vernieuwing’. 

Cultuurhuis Almere Buiten door naar volgende fase 1 februari 2022

Cultuurhuis Almere Buiten ’in de maak’, dat onderdeel is van de Stedelijke Vernieuwing van Almere Buiten Centrum, zal de komende tijd onder leiding van projectleider Mirjam Flik en architect Maaike Westinga verder worden ontwikkeld.

Kwartiermakers Stedelijke Vernieuwing 7 april 2021

Bureau Fringe is gestart als kwartiermaker voor het Cultuurhuis Almere Buiten. Dit bureau gaat zich bezighouden met het vormgeven van het Cultuurhuis dat onderdeel is van de Stedelijke Vernieuwing van Centrum Almere Buiten.

Raadsvergadering Realisatie cultuurhuis Almere Buiten 12 november 2020

Goed samenwerkingsverband van partners bij realiseren van Cultuurhuis Almere Buiten. Tijdens de raadsvergadering van 12 november 2020 zijn zeven insprekers te woord geweest voor het raadsvoorstel: ‘Realisatie cultuurhuis Almere Buiten’.

Samen bouwen aan de toekomst van Almere Buiten Centrum

Toekomstvisie Almere Buiten 2020

Visie ontwikkeling Almere Buiten en Cultuurhuis