Agenda

  • Hele agenda
  • Agenda divers
  • Beeldende kunst
  • Muziek
  • Theater
  • voor Kids

BuitenGewoon | theatercursussen

BuitenGewoon theatercursussen voor jong en oud. Bekijk hier het cursusaanbod.

Artlab (6-14 jr):Elke woensdagmiddag

Ben jij benieuwd, nieuwsgierig en klaar om op ontdekkingreis te gaan naar jouw verborgen talenten als kunstenaar? Spreekt schilderen en tekenen jou aan?

Open podium 21 juni 2024

Op een professioneel podium treden beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers, theatermakers enzovoort, op voor publiek.

Jazz op de zaterdag ft. Beatriz Aguiar 22 juni 2024

In de ruim 25 jaar die zij in Nederland woont heeft de van oorsprong Uruguayaanse Beatriz Aguiar zich ontwikkeld tot een Latin zangeres en componiste van formaat.

Almere Speelt 29 juni 2024

Muziek, theater, kunst, dans, of gewoon voor de gezelligheid: op Almere Speelt, speelt voor elk wat wils. Gratis, voor iedereen die er zin in heeft.  Waai lekker langs op Almere Speelt.

Boris Oostendorp Quartet6 juli 2024

Het Boris Oostendorp quartet speelt muziek van de Amerikaanse gitarist en jazzlegende Wes Montgomery.

Music On Stage (MOS) jamsessie 7 juli 2024

Kom je ook naar de all styles jamsessie? De jamsessie is niet alleen voor muzikanten, ook bezoekers zijn van harte welkom.

Open podium 12 juli 2024

Op een professioneel podium treden beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers, theatermakers enzovoort, op voor publiek.

Boekpresentatie Luna Nguyen 14 juli 2024

Met haar boek" Nieuw in Nederland" deelt Luna Nguyen haar ervaringen en tips over het leren van Nederlands, met als doel binnen twee jaar het B2-niveau te bereiken.

Jazz op de vrijdag ft. Joelle Charan19 juli 2024

Zangeres en pianiste Joelle heeft de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd van uitverkochte optredens in Groot-Brittannië en Nederland.

Ideeën

Wil je zelf op het podium staan?

Ruimte voor try-outs

Het Cultuurhuis biedt ruimte om jouw ideeën uit te proberen. Heb je een voorstelling gemaakt, maak je muziek of zoek je expositieruimte voor je kunstwerken?
Neem contact met ons.