Agenda

  • Hele agenda
  • Agenda divers
  • Beeldende kunst
  • Muziek
  • Theater
  • voor Kids

BuitenGewoon | theatercursussen

BuitenGewoon theatercursussen voor jong en oud. Bekijk hier het cursusaanbod.

Artlab (7-12jr):Elke woensdagmiddag

Ben jij benieuwd, nieuwsgierig en klaar om op ontdekkingreis te gaan naar jouw verborgen talenten als kunstenaar? Spreekt schilderen, tekenen en kleien jou aan?

Afro-sci-fi pop-up museum expositie tot 1 december 2022

Afro-sci-fi pop-up museum expositie van Sentini Grunberg in De Nieuwe Bibliotheek

Spraakwaterval 8 december 2022

Bij de gratis Spraakwaterval schrijfsessie op 8 december ga je samen met andere schrijvers een tekst schrijven rondom een thema of een beginzin.

Thilo Dahlmann met Schubert “Winterreis” 9 december 2022

De Beroemde duitse Bass bariton Thilo Dahlmann komt vrijdag 9 December naar het Cultuurhuis met wonderschone muziek van Schubert.

“KERST MET VIOOL en PIANO” – Igor Ruhadze & Irina Bogdanova met hun leerlingen 10 december 2022

De leerlingen van Igor Ruhadze zullen tijdens dit pre-kerstconcert optreden. Jonge musici in de leeftijd van 5 tot 15 jaar en leerlingen van Jong Talent Almere hebben verschillende stukken en ensembles voor je voorbereid.

SIXTIES NIGHT 10 december 2022

Met deze sixties night gaan we terug in de tijd! Met The Beatles Battle brengen we een ode aan The Beatles en kun je mooie geldprijzen winnen. Er is een live optreden van John NotLennon en is er vinyl muziek van Round & Around.

Music On Stage (MOS) jamsessie 11 december 2022

Music On Stage (MOS) jamsessie in het Cultuurcafé. Een podium om samen muziek te kunnen maken.

Feestelijk eindejaars programma 15 december 2022

Een warme ontvangst, een culturele terugblik op 2022 door makers die je niet vaak op het podium hebt gezien. Je bent van harte welkom om dit gratis feestelijk programma mee te maken.

Open podium 16 december

Op een professioneel podium treden beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers, theatermakers enzovoort, op voor publiek.

Christmas Jazz op donderdag jamsessie 22 december

Op deze jazz op de donderdag staat de avond helemaal in het teken van de feestdagen! We willen naast de jazz standards ook mooie, leuke, bekende Christmas songs brengen.

KIZZ Chiq &Latin café 30 december 2022

Voor het laatste Latin Café van dit jaar hebben we Kizz Chiq uitgenodigd om bij ons hun eenjarig bestaan te vieren & de verjaardag van DJ ABSEN. Dus sluit 2022 af met een spetterend kizomba feest.

Ideeën

Wil je zelf op het podium staan?

Ruimte voor try-outs

Het Cultuurhuis biedt ruimte om jouw ideeën uit te proberen. Heb je een voorstelling gemaakt, maak je muziek of zoek je expositieruimte voor je kunstwerken?
Neem contact met ons.