Boekpresentatie Luna Nguyen 14 juli 2024

Met haar boek" Nieuw in Nederland" deelt Luna Nguyen haar ervaringen en tips over het leren van Nederlands, met als doel binnen twee jaar het B2-niveau te bereiken.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Boekpresentatie Luna Nguyen 14 juli 2024

Boekpresentatie Luna Nguyen

Nieuw in Nederland door de ogen van een buitenlander

Auteur: Luna Nguyen Gedichtenbundel

De auteur schrijft dit boek:” Nieuw in Nederland” om haar ervaringen en tips te delen over het leren van Nederlands, met als doel binnen twee jaar het B2-niveau te bereiken. Zij benadrukt het belang van plezier en motivatie in het leerproces en stelt voor om gedichten te schrijven om de taal op een leuke en memorabele manier te leren. Het boek is bedoeld voor expats, Nederlanders die hun cultuur willen zien door de ogen van een buitenlander, en iedereen die snel en gemakkelijk Nederlands wil leren. Het is tweetalig geschreven, in het Nederlands en Engels, om het leerproces te vergemakkelijken. De auteur hoopt dat het boek helpt bij het begrijpen van de Nederlandse taal en cultuur, en wenst de lezers veel succes en plezier in hun leerreis.

Productinformatie Binding : Paperback Distributievorm : Boek (print, druk) Formaat : 135mm x 215mm Aantal pagina’s : 175 Uitgeverij : Luna Nguyen ISBN : 9789465110066 Datum publicatie : 06-2023

Purchase online https://www.boekenbestellen.nl/boek/nieuw-in-nederland/58672 

Fragment Luna Nguyen deelt haar ervaringen en tips om anderen te helpen op hun leerreis Nederlands. Van onderdompeling tot culturele uitwisseling, ze biedt praktisch advies om het proces plezierig en effectief te maken. Ze hoopt nieuwkomers te inspireren om de Nederlandse taal en cultuur met enthousiasme te omarmen. Met geduld en doorzettingsvermogen gelooft zij dat ook zij van Nederland hun tweede thuis kunnen maken, vol liefde en geluk.


Adres

Cultuurhuis Almere Buiten

Locatie:
CULTUURDOME
Middachtenlaan 21, 
6e etage 
1333 XS Almere Buiten

Let op! Betaald parkeren.

Datum en tijd

Zaterdag 14 juli 2024

13.00 – 15.00 uur

Kosten

Gratis entree

AANMELDEN:
INFO@LUNANGUYEN.COM