BuitenGewoon Masterclass | Zijde schilderen & borduren17 september 2022

Leer de kunst van het schilderen op zijde en het schilderen op andere soorten stoffen. Borduren is optioneel.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

BuitenGewoon Masterclass | Zijde schilderen & borduren17 september 2022

BuitenGewoon Masterclass | Zijde schilderen & borduren

Over de Masterclass

Een vier uur durende workshop om de kunst van hedendaags schilderen en borduren op zijde of een andere stofsoort naar keuze te leren in een ontspannen, leuke omgeving waar je alleen jezelf hoeft mee te nemen en je innerlijke nieuwsgierigheid en creativiteit de ruimte geeft. 

Wat leer je/ neem je mee naar huis?

Zijde, stof schildertechnieken. (Abstract & Realistisch, Traditie & Modern) Hedendaagse borduurtechnieken op stof. Een schilderij om aan je muur te hangen, of een zijden sjaal om te dragen of cadeau te doen aan je geliefde. 

Wat krijg je?

  • Alle kunstmaterialen zijn inbegrepen.
  • Water, thee, koffie, een gemengde salade voor de lunch.

De docent Luna Nguyen is een internationale hedendaagse kunstenaar, tekenleraar, kookinstructeur, boekschrijver en de oprichter van Art, Craft and Fashion Luna Nguyen JSC Vietnam. 

Luna’s kunstwerken zijn gespecialiseerd in het schilderen van stoffen, waaronder natuurlijke zijde, katoen, linnen en synthetische stoffen, zoals polyester, acryl, spandex en meer. De finishing touch van betoverend borduurwerk wordt soms toegevoegd. Ze houdt van wat ze doet en gelooft door middel van kunst, ze kan veel meer bijdragen aan onze wereld door haar kennis en vaardigheden te delen met mensen, of het nu schilderen, koken of schrijven is. Enkele van haar klanten zijn Chanel, Business Gulf Training Center, Skilldeer, Udemy, Skillshare, Pursue It, Sharjah University of Art, Bradenton Preparatory Academy in Dubai, Ateliers Westerdok Art Centre Amsterdam, Florence Academy of Art Sweden en vele andere kunstacademies en centra in Azië, het Midden-Oosten en Europa. Luna woont en reist tussen Vietnam en en Nederland waar ze kunst- en kooklessen geeft. 

Adres

Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 17 september 2022
Duur: 4 uur
11:00 – 15:00 ( 20 minuten pauze om 12:30) 

Kosten

€ 150,00 incl. btw

Aanmelden

Stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl of gebruik het contactformulier . We nemen dan meteen contact met je op.