BuitenGewoon Workshop Klimt's "De Kus"19 november 2023

Ontdek de magie van Gustav Klimt's 'De Kus' tijdens deze Buitengewoon workshop in november.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

BuitenGewoon Workshop Klimt’s “De Kus”19 november 2023

Meesterwerk in Verf: Schilder ‘De Kus’ van Klimt

Ontdek de magie van Gustav Klimt’s ‘De Kus’ tijdens deze Buitengewoon workshop in november. Maak je eigen versie van dit meesterwerk onder de begeleiding van onze enthousiaste instructeur Luna Nguyen, of je nu een schilder-beginner of een ervaren creatieveling bent.
Meld je aan om de betoverende wereld van Klimts kunst te verkennen.

En voor degenen die Gustav Klimt nog niet kennen, hij was een Oostenrijkse kunstenaar met een passie voor elegantie en sensualiteit. Hij was medeoprichter van de Weense Secession-beweging, bekend om zijn sierlijke en sensuele kunst. Hij was medeoprichter van de Weense Secession-beweging, die decoratieve patronen en erotische thema’s omarmde. Klimt’s iconische ‘The Kiss’ is een voorbeeld van zijn kenmerkende stijl, waarbij hij symboliek en weelde combineert en een blijvende stempel drukt op de kunstwereld.

Meld je snel aan voor onze workshop om je plek te reserveren.

Je kunt je opgeven via het contactformulier of stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Na je aanmelding ontvang je een mail met betalingsgegevens. Na betaling is je inschrijving definitief.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 19 november 2023

11.45 uur inloop
12.00 uur start workshop
14.00 uur einde

  • Alle niveaus zijn welkom
  • Aantal deelnemers: 12 (vol=vol)
  • Kunstmaterialen zijn inbegrepen in de prijs.
  • Incl. koffie, thee en water

De kosten

€ 35,00

Aanmelden

Je kunt je opgeven via het contactformulier of stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl

Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Na je aanmelding ontvang je een mail met betalingsgegevens. Na betaling is je inschrijving definitief.

Meer over Luna

Luna Nguyen, een eigentijds kunstenaar, tekenleraar, kookinstructeur, auteur en oprichter van Art, Craft en Fashion Luna Nguyen JSC Vietnam, brengt haar tien jaar internationale ervaring mee in haar creatieve inspanningen. Ze spreekt vloeiend Engels, Vietnamees en bekwaam in het Nederlands en is gespecialiseerd in het beschilderen van stoffen, borduren, textielontwerpen en handgemaakte sieraden. Luna geeft persoonlijke en online lessen tussen Nederland en Vietnam.