"Cultuur café live!" ft. Catarina & friends 22 maart 2024

De Almeerse Catarina Rodrigues treedt op samen met zanger Regilio Matthews en rapper NCO.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

“Cultuur café live!” ft. Catarina & friends 22 maart 2024

“Cultuur café Live!” ft. Catarina & friends

Cultuurcafé Live! is een maandelijkse programma.
Met Cultuurcafé live! bieden we een podium aan lokale bands en artiesten. Kom gezellig langs!

Almeerse Catarina Rodrigues houdt tijdens deze editie haar EP release party. Zij heeft hiervoor twee muzikale vrienden uitgenodigd die ook zullen optreden.

Bio Catarina

Catarina Rodrigues, een 26-jarige pop- en urban singer-songwriter met Portugese roots uit Almere, heeft zichzelf op de muzikale kaart gezet met haar debuutsingle ‘Voices’ in 2021, die op Spotify meer dan 3.400 streams behaalde en op YouTube meer dan 1.400 views verzamelde. Haar succes bleef niet onopgemerkt; haar muziekvideo ‘L.A.’ werd uitgelicht op het Californische televisiekanaal CMC, en in 2023 werd ze tweemaal opgenomen in de EQUAL playlist van Spotify Portugal met haar single “Te Quero” en een cover van “Jar Of Hearts”. Catarina staat bekend om haar authentieke en diverse liedjes over thema’s als liefde, hartzeer, persoonlijke groei en mentale gezondheid, en richt zich nu voornamelijk op Engelse nummers.

Regilio Matthews uit Utrecht, geboren in 1993, heeft zijn leven lang een passie voor muziek gekend, beginnend met pianolessen op jonge leeftijd en later overstappend naar zang, ondanks aanvankelijke aarzelingen. Zijn muzikale reis nam een serieuze wending in 2018 met groepszanglessen, gevolgd door privélessen. Zijn deelname aan een lokale talentenjacht in 2022 leidde tot finaleplaatsing en sindsdien heeft hij aanzienlijke vooruitgang geboekt met diverse optredens en het uitbrengen van eigen nummers, zowel solo als in samenwerking. Zijn repertoire is te vinden op platforms zoals Spotify, Deezer en Apple Music, en bestrijkt diverse genres in zowel Engels als Nederlands.

Nuño Ché, beter bekend als NCO, brengt een unieke stijl naar de muziekscene van Almere met zijn rauwe, emotioneel authentieke rap. Zijn teksten, die zowel sociale als persoonlijke thema’s aansnijden, resoneren met luisteraars die zich herkennen in zijn ervaringen. NCO’s passie voor muziek komt vooral tot uiting in zijn zelfgeproduceerde werk, waar hij momenteel aan zijn eerste EP werkt, getiteld “The Real Life EP

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten Cultuurhuis café
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Vrijdag 22 maart 2023

19.30 inloop
20.00 aanvang concert

Kosten

Gratis entree