Cultuurcafé live! 11 februari 2024

Met Cultuurcafé live! bieden we een podium aan lokale bands en artiesten. Zondag 11 februari hebben we de rockcoverband Booster in huis.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Cultuurcafé live! 11 februari 2024

Cultuurcafé live “Rock coverband Booster”

Cultuurcafé live

Cultuurcafé Live is een maandelijkse zondagmiddag met muziek van 14.30 tot 17.30 uur. Met Cultuurcafé live! bieden we een podium aan lokale bands en artiesten. Zondag 11 februari hebben we een de rockcoverband Booster in huis. Kom gezellig langs!

Wat kun je te wachten?

  • Live optredens: Laat je verrassen door de diversiteit aan muzikale acts uit onze eigen regio. Van intieme akoestische sets tot energieke bandoptredens, er is altijd iets nieuws te ontdekken.
  • Warm en uitnodigend: Ons café is de ideale plek om te ontspannen, vrienden te ontmoeten en te genieten van een drankje in een muzikale omgeving.
  • Steun aan lokale muzikanten: Door Cultuurcafé Live te bezoeken, draag je bij aan de bloei van de lokale muziekscene en geniet je van authentieke live muziek.

BOOSTER rockcovers

Wij zijn in 2014 begonnen met Booster, een coverband met vooral stevige rocknummers van Robert Palmer, Deep Purple, Thin Lizzy, Rod Stewart, INXS, Joe Cocker, Golden Earring, Herman Brood, Sweet, Osmonds, etc. Alle vijf zijn we vanaf onze prille jeugd actief bezig in diverse bands en hebben samen dus ruim 200 jaar ervaring met optreden!

De Bezetting van BOOSTER:  Wim Wienema: Zang,Percussie/ Nico Klomp: Gitaar,Zang/ Rob van der Ouw: Toetsen, Zang/ Robert Mollee: Drums en Ger ries: Bas, Zang.

ADRES

Cultuurhuis Café
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

DATUM

Zondag 11 februari 2024
14.30 – 17.30 uur

KOSTEN

GRATIS

WEBSITE

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl