De stad in Cultuurhuis podium 6 juli 2024

Het Cultuurhuis gaat de komende tijd met muziek- en theateractiviteiten de stad in. Aanstaande zaterdag vindt de eerste editie van het Cultuurhuis Podium plaats in het centrum van Almere Buiten,

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

De stad in Cultuurhuis podium 6 juli 2024

De stad in Cultuurhuis Podium

Het Cultuurhuis gaat “de stad in”!

Het Cultuurhuis gaat de komende tijd met muziek- en theateractiviteiten de stad in. Leuke programma’s zoals o.a. de Swing into Jazz sessie en het Cultuurhuis Podium staan op de planning.

Aanstaande zaterdag vindt de eerste editie van het Cultuurhuis Podium plaats in het centrum van Almere Buiten, op het Globeplein. Dit podium zal elke eerste zaterdag van de maand te zien zijn tijdens de Buitenkansdagen. Op deze dagen kunnen winkeliers hun waren verkopen vanaf een marktkraampje voor hun winkel.

Cultuurhuis podium met zangeres Christie Middel | zaterdag 6 juli 13.00 uur en 14.30 uur

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, die bekend staat om haar warme stemgeluid en haar unieke mix van jazz- en country-invloeden. Met haar optredens weet ze zowel bekende als minder bekende nummers nieuw leven in te blazen en het publiek te betoveren. Ook schrijft ze eigen songs. Tijdens haar optredens neemt Christie je mee op een muzikale reis altijd gevuld met emotie en betekenis.

Christie heeft ook deelgenomen aan het zesde seizoen van The Voice of Holland, waar ze werd gecoacht door niemand minder dan Miss Montreal. Haar unieke stemgeluid en performance werden zeer gewaardeerd door zowel de juryleden als het publiek. Haar optredens tijdens het programma hebben haar tot aan de halve finale gebracht en bewijzen keer op keer dat ze een buitengewoon talent is.

Christie zingt 2 sets, om 13.00 en om 14.30 uur.

Tot zaterdag op het Globeplein!


Adres

Cultuurhuis Almere Buiten 
Locatie:

Globeplein,
Almere Buiten Centrum

Datum en tijd

Zaterdag 6 juli 2024
13.00 uur- eerste set
14.30 uur tweede set

Kosten voor bezoekers

gratis