Expositie Popkoppen 1 maart 2024

Jan-Albert Ernsten schilderde in de afgelopen jaren vele portretten van helden uit de popmuziek. Deze maand zijn deze ‘popkoppen’ te bekijken in het Cultuurhuis Café.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Expositie Popkoppen 1 maart 2024

Expositie Popkoppen | Jan-Albert Ernsten

Mijn naam is Jan-Albert Ernsten. Ik woon en werk in Lelystad. Als kind tekende ik al graag en zag hoe mijn vader zich kon ontspannen door te schilderen. In 2010 ben ik een schildercursus gaan volgen en toen groeide de passie voor het schilderen van portretten. Eerst met acrylverf, maar al snel ben ik overgestapt op olieverf. Ik ervaar schilderen als de ideale brug naar rust en ontspanning. Ik schilder graag kinderkoppies, doorleefde gezichten of popsterren. Sinds anderhalf jaar zit ik in een coachklas bij De Kubus, De afgelopen jaren heb ik al op diverse plekken geëxposeerd en een aantal keer meegedaan met de provinciale kunstroute. Ook sta ik geregeld op een kunstmarkt. Bij verkoop van een schilderij doneer ik een deel van de opbrengst aan een goed doel. Meestal is dit Stichting Esperanza Bolivia.
Op mijn website www.ap-arts.nl vind je al mijn schilderijen.

https://www.ap-arts.nl

Adres

Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

De expositie is te zien van 1 maart tot 12 april.

De expositie is deels vanaf de straatkant in onze etalage te bewonderen.

De werken binnen kun je op afspraak bekijken. Mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl

Kosten

Gratis