Golden Oldies Gala 29 december 2023

Trek je mooiste outfit aan en kom het einde van het jaar vieren in een sfeer van nostalgie en glamour. DJ Los Carlos staat klaar om de dansvloer te verlichten met de meest iconische hits uit de jaren '80, '90 en de vroege jaren 2000, van de swingende disco beats tot de onvergetelijke popmelodieën.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Golden Oldies Gala 29 december 2023

Golden Oldies Gala

Trek je mooiste outfit aan en kom het einde van het jaar vieren in een sfeer van nostalgie en glamour. DJ Los Carlos staat klaar om de dansvloer te verlichten met de meest iconische hits uit de jaren ’80, ’90 en de vroege jaren 2000, van de swingende disco beats tot de onvergetelijke popmelodieën. We verwelkomen ook een bijzondere ‘special guest’:

Maak kennis met de Amerikaanse zangeres Christine Wiltshire, de stem die de discowereld veroverde beroemd om haar hit “Weekend”, een icoon in de disco- en dansmuziek. Met haar krachtige stem en dynamische aanwezigheid heeft ze een blijvende indruk achtergelaten in het hart van de disco.

Als lid van de legendarische groep Musique, heeft Christine samen met andere talenten zoals Jocelyn Brown, de discoscene van New York City op zijn kop gezet. Haar veelzijdigheid strekt zich uit tot songwriting en productie, waarmee ze haar stempel drukt op de muziekindustrie.

Inclusief welkomstdrankje!

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Vrijdag 29 december 2023
20:30 – 00:30 uur

Kosten

€ 7,50 online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.