Grand Café Matinee 17 december 2023

Deze decembereditie nodigen we je uit voor een onvergetelijke kerstervaring bij onze speciale Grand Café Matinee.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 17 december 2023

Grand Café Matinee


Beleef de Magie van Kerst met Grand Café Matinee!

Deze decembereditie nodigen we je uit voor een onvergetelijke kerstervaring met Grand Café Matinee. Na het succes van hun vorige optreden begin dit jaar, keert TOP Almere terug met een programma vol met de mooiste en leukste kerstsongs en bijna vergeten melodieën uit de gouden jaren ’50, ’60 en ’70. Na het concert van TOP Almere is het weer heerlijk dansen op de muziek van Round & Around Vinyl!

TOP Almere

TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance en bestaat sinds september 2014. TOP theaterproducties maakt muziektheatervoorstellingen met amateurs (liefhebbers.

Ze zijn een professionele organisatie met als doel jeugdige en volwassen liefhebbers van zang, acteren en dans de gelegenheid te geven om zich te ontwikkelen op het gebied van muziektheater, in de breedste zin van het woord.

Round & Around Vinyl 

Antoine van Round & Around Vinyl draait niet zomaar de leukste platen, hij brengt o.a. de ”70 en ’80 tot leven met zijn muziekkeuze! Dus haal je dansschoenen maar tevoorschijn en bereid je voor op een swingend feestje. Of je nu lekker wilt meezingen of jezelf wilt verliezen in het ritme, Antoine zorgt ervoor dat je helemaal in de sfeer komt.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 17 december 2023

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Ticketverkoop volgt.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl