Grand Café Matinee 17 september 2023

Deze maand staat Grand Café Matinee weer op de agenda, We hebben weer een fantastische programmering ! It's all about the Blues!!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 17 september 2023

Grand Café Matinee

Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Natuurlijk mag een advocaatje met slagroom niet ontbreken.

Na de zomervakantie gaan we weer van start met Grand Café Matinee ! Luister, zing, dans en geniet vooral met ons mee!

All about the blues

Na een heerlijke zomervakantie is het eindelijk zover: Grand Café Matinee keert terug! En deze keer staat het helemaal in het teken van de Blues.

Stel je voor: een intiem café waar sigarenrook zich vermengt met de spannende klanken van BlueZENjoyment. Deze getalenteerde Almeerse band neemt je mee op een muzikale reis vol bekende bluesnummers die je ongetwijfeld zult herkennen.

Met een drankje, leun achterover en laat je onderdompelen in de heerlijke Bluesmuziek van BlueZENjoyment. Of je nu een fervent liefhebber bent of pas kennismaakt met dit genre, deze matinee belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Zorg dat je erbij bent!

Dus pak een drankje, laat je achterover zakken en geniet van de betoverende bluesmuziek van BlueZENjoyment. Of je nu fanatiek bent of net kennismaakt met dit genre, deze matinee belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Mis het niet!

BlueZENjoyment 

BlueZENjoyment is, zoals de naam al suggereert, een blues band die veel plezier beleeft in het spelen van blues covers. De standplaats van de band is Almere. De huidige selectie van het repertoire bestaat uit ballads tot up tempo dansbare nummers. Deze lijst breidt voortdurend  uit. Denk aan Beth Hart, BB King, Eric Clapton, Gary Moore en Etta James.

De band bestaat uit een zestal ervaren muzikanten , welke hun sporen hebben verdiend in diverse live bands.

Ron Lausberg – Drums
Wim Kok- Bass 
Jan Faber – Slag gitaar en backing vocals
Eric Lopes Cardozo – Lead gitaar
John Verburg – Keys
Willem den Bakker – Lead Vocals  

Round & Around Vinyl 

Antoine van Round & Around Vinyl draait niet zomaar de leukste platen, hij brengt de sixties tot leven met zijn muziekkeuze! Dus haal je dansschoenen maar tevoorschijn en bereid je voor op een swingend feestje. Of je nu lekker wilt meezingen of jezelf wilt verliezen in het ritme, Antoine zorgt ervoor dat je helemaal in de sfeer komt. Dus kom maar op met dat dansje en geniet van een onvergetelijke middag!

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 17 september 2023

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl