Grand Café Matinee 19 maart 2023

De tweede editie Grand Café Matinee op de zondagmiddag. De ingrediënten zijn een (muzikale) voorstelling of optreden, aansluitend lekker dansen en een smakelijk advocaatje met slagroom.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 19 maart 2023

Grand Café Matinee

We gaan van start met een nieuw maandelijks programma. Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Natuurlijk mag een advocaatje met slagroom niet ontbreken.

U wordt ontvangen met een advocaatje met slagroom. Daarna kunt u genieten van de muzikale voorstelling WEET U NOG WEL? Het chansonprogramma van theatergroep Topalmere.

Na de 2 x 30 minuten durende voorstelling is het het tijd voor een dansje voor de liefhebbers. Gewoon lekker luisteren en meezingen mag natuurlijk ook! Er worden heerlijke platen gedraaid door Round & Around Vinyl.

WEET U NOG WEL?
Is Chansonprogramma met heerlijke muziek uit de jaren ’50, ’60 en ‘70
Weet u nog wel…? ‘Die Avond in de regen’ , ‘Che sera sera’ , ‘Moeder ik wil bij de Revue’ , ‘La Vie en Rose’ , ‘Duifies’ , ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Buona Sera’ , ‘Avond’ van Boudewijn de Groot, ‘Zalig Zijn uit My Fair Lady, ‘Als de Zon Schijnt’ etc

Zo maar een greep uit het repertoire gebracht door TOP solisten.
‘Weet U Nog Wel? geeft een muzikale terugblik naar de jaren 50, ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Heerlijke meezingers en bijna vergeten melodieën.

Grand Café Matinee is voor senioren. Familie of begeleiders zijn van harte welkom.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 19 maart 2023

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl