Grand Café Matinee 21 mei 2023

Deze wordt het lachen met de muzikale theatervoorstelling "De meisjes van de radio", dansen op de leukste vinylmuziek en staat er een smakelijk advocaatje met slagroom voor u klaar.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 21 mei 2023

Grand Café Matinee

Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Natuurlijk mag een advocaatje met slagroom niet ontbreken.

Tijdens deze editie van Grand Café Matinee wordt het lachen geblazen met “De meisjes van de radio”. Natuurlijk wordt u ontvangen met een heerlijk advocaatje met slagroom. Na de voorstelling van De meisjes van de Radio kunnen de dansliefhebbers de dansvloer op. Er worden heerlijke platen gedraaid door Round & Around Vinyl. Gewoon lekker luisteren en meezingen mag natuurlijk ook!

Grand Café Matinee is voor senioren. Familie of begeleiders zijn van harte welkom.

DE MEISJES VAN DE RADIO

Nu horen we u denken: deze meisjes zijn geen meisjes meer. Dat klopt, net als de oude radio kraken de scharnieren soms een beetje en loopt de boel net wat minder soepel. Maar we draaien de knoppen gewoon terug naar de muziek waar we vroeger naar luisterden en dan voelen we ons weer piepjong!

Jasmijn en Aleid brengen een interactieve voorstelling vol vrolijkheid en energie, rondom de grote ster van de show: De Radio! Een feest der herkenning met liedjes van de jaren 50 t/m 80. Schuif gezellig aan, geniet van swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers en bekende radiofragmenten van toen. Dan zijn we allemaal weer even meisjes en jongens van de radio…

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 21 mei 2023

15.00 uur – zaal open
15.30 uur – aanvang
18.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl