Grand Café Matinee 25 februari 2024

De februari editie Grand Café Matinee presenteert de Rainbow Gospel Singers en dansen op de platen van Round & Around Vinyl

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 25 februari 2024

Grand Café Matinee

Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Bij binnenkomst krijg je een lekker welkomstdrankje!

Rainbow Gospel Singers

The Rainbow Gospel Singers brengen authentieke (American) black gospel met een eigen live band. Van prachtige ingetogen ballads, tot krachtige, swingende soul muziek.

Black gospel is muziek van en voor de ziel. Het moet gezongen worden vanuit het hart, met passie en overtuiging. Die bemoedigende energie werkt verbindend en laat weinig mensen onberoerd. Daarom is het bijwonen van een optreden van the Rainbow Gospel Singers een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Muzikaal en artistiek leider: Edith Casteleyn
Band onder leiding van: Pat Winterdal

Round & Around Vinyl 

Antoine van Round & Around Vinyl draait niet zomaar de leukste platen, hij brengt muziek tot leven met zijn muziekkeuze! Dus haal je dansschoenen maar tevoorschijn en bereid je voor op een swingend feestje. Of je nu lekker wilt meezingen of jezelf wilt verliezen in het ritme, Antoine zorgt ervoor dat je helemaal in de sfeer komt. Dus kom maar op met dat dansje en geniet van een onvergetelijke middag!

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 25 februari 2024

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl