Grand Café Matinee 26 februari 2023

We gaan van start met Grand Café Matinee op de zondagmiddag. De ingrediënten zijn een (muzikale) voorstelling of optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Grand Café Matinee 26 februari 2023

Grand Café Matinee

We gaan van start met een nieuw maandelijks programma.
Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen we een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling of een muzikaal optreden en aansluitend lekker dansen op bekende liedjes van toen en nu. Natuurlijk mag een advocaatje met slagroom niet ontbreken.

Op 26 februari is de eerste editie van Grand Café Matinee. U wordt ontvangen met een advocaatje met slagroom Met de muzikale voorstelling van theatergroep Topalmere geniet u van hele bekende Operette melodieën. Na de 2 x 30 minuten durende voorstelling is het het tijd voor een dansje voor de liefhebbers. Gewoon lekker luisteren en meezingen mag natuurlijk ook! Er worden liedjes van weleer en van nu gedraaid door onze dj.

Operette voorstelling Grand Kaffee:
Het Operette programma speelt zich af in een wat sjiek restaurant waar karakters uit diverse operettes elkaar ontmoeten.
Het is een programma met veel bekende en vlotte operette melodieën van o.a. Franz Lehar (Die Lustige Witwe), Emmerich Kallman( Die Czardasfürstin), Paul Abraham ( Blume von Hawaii en Viktoria und ihr Huzar) Ralph Benatzki ( Im Weissen Rössl), en diverse muziek van Robert Stolz.

Het idee en het script is geschreven door artistiek leider en regisseur Dick Schaar van Top Almere.

Live begeleid en met prachtige kostuums, uitgevoerd door zo’n 7 zangers, met vele bekende operette melodieën waarvan u zeker zult genieten.

Grand Café Matinee is voor senioren. Familie of begeleiders zijn van harte welkom.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 26 februari 2023

14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl