JONAS LIVE! 13 januari 2024

De Vlaamse zanger JONAS verhuisde in 2023 naar Nederland. In zijn nieuwe woonplaats Almere geeft Jonas zijn eerste concert in Nederland! Mis het niet!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

JONAS LIVE! 13 januari 2024

JONAS LIVE!

Amper 15 jaar oud was JONAS toen hij zijn eerste nummer schreef. Na zijn dans- en musicalopleiding besloot hij zich te focussen op het maken van eigen werk in muziek. Het is zijn uitlaatklep voor alles wat hij heeft meegemaakt en ervaart in zijn jonge leven. De 21 jarige Vlaamse singer-songwriter neemt geen blad voor de mond en bespreekt maatschappelijke thema’s door middel van zijn pop/rockmelodieën. 

In 2023 verhuisde de zanger naar Nederland om hier ook te gaan bewijzen wat hij in zijn mars heeft en te gaan schrijven voor artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie. Zijn debuut EP ‘SORRY FOR THEM K!DS’, debuteerde na amper 4 weken aan 75.000 streams op streamingdiensten. 

In 2021 ondertekende JONAS zijn eerste platendeal in Nederland en schreef hij zijn eerste radionummer ‘FYVM’, een stevige pop song met een vleugje rock aan toegevoegd. Hierin rekent hij voorgoed af met alle vooroordelen en kritieken van mensen.  

Maar ook nummers als ‘Why Can’t You Love Me’ omtrent seksuele aanrandingen en verkrachtingen, en de beklijvende heartbreak song ‘Letter To Your Heart’ weten hun weg omhoog te vinden en zijn beide al goed voor meer dan 25.000 streams. 

Kortom JONAS weet waar hij voor staat en wat hij doet. Hij is geboren als entertainer en weet elke zaal mee te nemen in zijn levensverhaal.

Check zeker ook zijn nieuwste nummer ‘Never Feels Good’ – een emotioneel en persoonlijk nummer over je niet thuis voelen in je lichaam, en alle onzekerheden door niet aan het perfecte plaatje te voldoen. Een niet te missen act! 

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang Erfgoedhuis, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 13 januari 2024

19.30 uur zaal open
20.00 uur aanvang concert
(met pauze)

Kosten voor bezoekers

€ 7,50 via Eventbrite

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl