"LOKAAL" concert ft. Benthe & Rishan 29 april 2023

Benthe op de piano en cajon, Rishan op de gitaar en hun combineerde stemmen, geven ze een eigen interpretatie aan bekende nummers.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

“LOKAAL” concert ft. Benthe & Rishan 29 april 2023

“LOKAAL” concert ft. Benthe & Rishan

Met “Lokaal concert” nodigen we elke maand een lokale artiest of band uit. In april staan Benthe & Rishan op het podium. We hopen met “Lokaal” concert bij te dragen aan de ontwikkeling van talentvolle Almeerse muzikanten en vocalisten en ze exposure te geven.

Benthe en Rishan hebben beide een unieke stijl die wordt beïnvloed door diverse muzikale inspiraties en hun liefde voor muziek. Hun muzikale reis begon op het moment dat ze elkaar ontmoetten, met het jammen van hun favoriete nummers. Dit heeft hun geïnspireerd om met de verschillende genres een eigen geluid te creëren.

Met Benthe op de piano en cajon, Rishan op de gitaar en hun combineerde stemmen, geven ze een eigen interpretatie aan bekende nummers. Het vermengen van genres zoals r&b, indie, rock en jazz geeft hun muziek een verfrissende sound.

Hoewel zij momenteel voornamelijk covers spelen, zijn zij wel bezig met het schrijven van eigen nummers. Ze vinden inspiratie bij artiesten als John Mayer, Nothing But Thieves en Eloise.

Benthe & Rishan zijn twee gepassioneerde muzikanten die met harmonieën en strakke ritmes het publiek meenemen op hun muzikale reis.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 29 april 2023
19.30 inloop
20.00 aanvang concert

Kosten

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.