"LOKAAL" Björk Lommers EP release party 10 november 2023

Björk Lommers staat bekend om haar eigenzinnige en pakkende melodieën. Dit concert is de release party van haar EP 'Communication'.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

“LOKAAL” Björk Lommers EP release party 10 november 2023

“LOKAAL” Björk Lommers release party EP ‘Communication’ 

Met “Lokaal concert” willen we maandelijks een podium bieden aan lokale talenten uit Almere. Ons doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van opkomende muzikanten en vocalisten uit Almere, en hen de nodige exposure te geven. In november staat Björk Lommers op ons podium met de release van haar EP ‘Communication’. 

Björk Lommers 

Björk Lommers is een zangeres en actrice die in Almere is geboren en getogen, maar met IJslandse wortels van haar moeder. Haar artistieke reis begon op haar 16e toen ze begon met acteren, en ze studeerde aan de Film Acteurs Academie in Amsterdam. Na het inspreken van verschillende reclames begaf ze zich naar Noorwegen en IJsland om haar eigen muziek te schrijven en te componeren.

Björk Lommers staat bekend om haar eigenzinnige en pakkende melodieën. Ze creëert soulvolle popmuziek die recht uit het hart komt. Haar songwritingproces is intuïtief: “Ik laat me gewoon leiden door de muziek en schrijf meestal wat er in me opkomt.” Haar kenmerkende hese, soulvolle stem en aangrijpende teksten geven elk van haar nummers een speciale betekenis en diepte. Ze heeft een natuurlijk talent om nummers om te toveren in meeslepende ervaringen.

In haar debuutalbum komen verschillende elementen van haar als artiest naar voren. Ze weet een scala aan emoties vast te leggen, van kwetsbaarheid in ontroerende nummers tot energieke en pakkende melodieën in uptempo popsongs. Haar live optredens zijn eveneens indrukwekkend en ontroerend, waarbij ze het publiek meeneemt naar een andere wereld.

Spotify https://open.spotify.com/artist/505AZb3ciBaC15EhYcsA8X?si=xXHNHH3zSluvdSnGxxFRlQ

Youtube: https://youtu.be/9UssP6Eh3io?si=KjPyrABKuY3XAxzc

Soundcloud: https://soundcloud.com/bj-rk-lommerse?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Vrijdag 10 november 2023

19.30 inloop
20.00 aanvang concert

Kosten

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.