"LOKAAL" concert ft. Christie Middel 29 september 2023

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, die bekend staat om haar warme stemgeluid en haar unieke mix van jazz- en country-invloeden.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

“LOKAAL” concert ft. Christie Middel 29 september 2023

“LOKAAL” concert ft. Christie Middel

Met “Lokaal Concert” willen we maandelijks een podium bieden aan lokale talenten uit Almere. In september staat de getalenteerde zangeres Christie Middel op het programma. Ons doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van opkomende muzikanten en vocalisten uit Almere, en hen de nodige exposure te geven.

CHRISTIE MIDDEL

Christie Middel is een getalenteerde zangeres uit Almere, die bekend staat om haar warme stemgeluid en haar unieke mix van jazz- en country-invloeden. Met haar optredens weet ze zowel bekende als minder bekende nummers nieuw leven in te blazen en het publiek te betoveren. Een van de hoogtepunten van haar concert is het melancholische pianoballad genaamd ‘You’, geschreven en gecomponeerd door Christie zelf. Deze persoonlijke song laat haar veelzijdigheid als artiest zien en raakt recht in het hart van de luisteraar. Tijdens haar optredens neemt Christie je mee op een muzikale reis, of ze nu achter de piano zit of gebruikmaakt van orkestbanden, haar optredens zijn altijd gevuld met emotie en betekenis.

Christie heeft ook deelgenomen aan het zesde seizoen van The Voice of Holland, waar ze werd gecoacht door niemand minder dan Miss Montreal. Haar unieke stemgeluid en performance werden zeer gewaardeerd door zowel de juryleden als het publiek. Haar optredens tijdens het programma hebben haar tot aan de knock-outs gebracht en bewijzen keer op keer dat ze een buitengewoon talent is.

Als je op zoek bent naar een avond vol prachtige verhalen, waarbij je wordt meegenomen door Christie’s geweldige stem en passie voor muziek, dan mag je haar optreden zeker niet missen. 

www.christiemiddel.nl
Instagram: ChristieMiddelMusic

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd
Vrijdag 29 september 2023
19.30 inloop
20.00 aanvang concert

Kosten

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.