"LOKAAL CONCERT" ft. Cinnabys 15 maart 2024

De band Cinnabys wordt geïnspireerd door de '50-'90, speelt blues, psychedelica, reggae en meer. Lennart, Ruchir, Sachin, Jerrel brengen unieke vibes.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

“LOKAAL CONCERT” ft. Cinnabys 15 maart 2024

“LOKAAL CONCERT” ft. Cinnabys

Met “Lokaal concert” willen we maandelijks een podium bieden aan lokale talenten uit Almere. Ons doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van opkomende muzikanten en vocalisten uit Almere, en hen de nodige exposure te geven. In maart staat de talentvolle band Cinnabys op ons podium.

Wij zijn Cinnabys

Wij zijn een band geïnspireerd door de muziek van de jaren 50 tot en met de jaren 90. We spelen voornamelijk blues en psychedelische muziek, maar ook reggae en vele andere muziekgenres behoren tot ons repertoire. De band bestaat uit vier leden: Lennart, Ruchir, Sachin en Jerrel. Lennart, onze drummer, speelt met duidelijke jazzinvloeden, waardoor je hem gerust een Indonesische Buddy Rich zou kunnen noemen. Ruchir, de gitarist, speelt met veel gevoel – let vooral op zijn expressieve gezichtsuitdrukkingen. Sachin, onze bassist, legt de basis met baslijnen die je tot in je buik voelt, belangrijk voor onze vibriations. En dan hebben we Jerrel, onze pianist, die met veel passie speelt en zijn spel verrijkt met vele elementen van jazz.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II
Baltimoreplein 112
(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 
1334 KA Almere

Datum en tijd

Vrijdag 15 maart 2024
19.30 inloop
20.00 aanvang concert

Kosten

€ 5,00 – online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.