Momentos 23 oktober 2022

De explosieve flamencodanseres Noelia Sabarea en de gracieuze flamencodanseres Pastora vullen elkaar aan, en raken het publiek met hun artistieke en persoonlijke vriendschap. Een spectaculaire voorstelling vol prachtige, indringende momenten. Een viering van het leven, flamenco en vriendschap.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Momentos 23 oktober 2022

MOMENTOS – Noelia Sabarea & Pastora

Het leven is een aaneenschakeling van momenten. De beste momenten zijn de momenten van connectie en liefde in de breedste zin van het woord. De explosieve flamencodanseres Noelia Sabarea en de gracieuze flamencodanseres Pastora vullen elkaar aan, en raken het publiek met hun artistieke en persoonlijke vriendschap. Ook al wonen zij meer dan drie duizend kilometer uit elkaar vandaan, vinden zij elkaar steeds opnieuw. 

Ze delen hun momenten met het publiek, samen met de gerenommeerde muzikanten Erminia Fernández Córdoba (zang) en Arturo Ramón (gitaar), beiden zeer gewaardeerde artiesten in de Nederlandse flamenco scène. Erminia’s gevoelige, heldere stem en Arturo’s virtuoze en subtiele gitaarspel weten keer op keer te ontroeren. 

Noelia Sabarea is een internationaal befaamde flamencodanseres, die optrad op het Festival De Jerez, in Carnegy Hall en dit jaar in het randprogramma van de Flamencobiënnale in Sevilla. Pastora treedt op in Spanje en Nederland en ontving in 2021 ‘el cello de qualidad’, van de Escuela de Flamenco de Andalucia,  een belangrijke erkenning voor haar werk door meesters als Javier Latorre en La Truco. 

De voorstelling staat garant voor een  spectaculaire avond vol prachtige, indringende momenten. Een viering van het leven, flamenco en vriendschap. 

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zondag 23 oktober 2022
15.30 uur zaal open
16.00 uur aanvang

Kosten

€ 17,50 – tickets via Eventbrite