Open podium 13 oktober 2023

Op een professioneel podium treden beginnende en ervaren muzikanten, stand-up comedians, rappers, theatermakers enzovoort, op voor publiek.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Open podium 13 oktober 2023

Open Podium

Onze maandelijkse Open Podium avonden zijn voor muzikanten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars uit Almere. Het is de ideale plek om jezelf te laten zien met op podium in theatersetting, met goed licht en geluid.

De line-up is breed. Je luistert naar een singer-songwriter die net is begonnen met spelen voor publiek, als de ervaren stand-up comedian die haar nieuwste materiaal komt uitproberen. 

De line-up:

Lucie J & Exanimo


Wij zijn muzikale soulmates en wij maken muziek uit het hart. We hebben allebei een bijzondere levensweg bewandeld die voor veel inspiratie heeft gezorgd. Dit in combinatie met ons aangeboren muzikale talent heeft geresulteerd in een groot repertoire eigen werk; autobiografisch en soms profetisch. Muziek is voor ons allebei een uitlaatklep, heelmeester, eerste levensbehoefte en communicatiemiddel. Onze muziek is niet echt in een hokje te plaatsen. Met een gitaar, een piano en twee stemmen geven wij onze ziel bloot op het podium. Als de emotie overkomt is het optreden voor ons geslaagd!

Website: https://luciejandexanimo.wixsite.com/luciejandexanimo/en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1kc4e8UoFprGh3Z1iobmNW?si=6aa771bdb8944979

Lewis & Sjabbo

Lewis en Sjabbo is een gelegenheids-duo uit Almere, en bestaat uit Lewis Zwart en Sjabbo Schaveling. Ze spelen zowel covers als eigen werk. De liedjes variëren van Folk tot vrolijke pop, en zijn vaak meerstemmig gezongen.  Moderne of oude nummers, allemaal goed, het gaat om de muziek! 

Rapco D

Rapco D staat voor rappen en creatieve ondernemingen. Rappen en muziek maken behoren tot de hoofd-act. Sinds juni 2023 doe ik ook Comedy. Ik zou willen zeggen dat ik het publiek probeer aan te voelen als een broodje kip. Als er extra saus bij moet……. Ik ga daar voor je zijn.  Verder zou ik mijn mezelf omschrijven als een restaurant waar je zomaar aan voorbij kunt lopen. Toch wil ik de mensen laten beseffen als ze mijn liefde voor comedy en dit leven hebben geproefd…… je hoe dan ook terug wilt komen. Studies maakte ik af, maar een baan behouden hield ik nooit echt lang vol. Ik kreeg uiteindelijk altijd wel dezelfde boodschap mee. ‘Ey grappen maken dat doe je maar op het podium niet hier!’ Ik dacht okay…. misschien wordt het dan nu wel echt tijd om het podium op te zoeken.

Irina & Sabina

Gitaristen

Lijkt het je leuk om ook op het podium te staan?

Hoe werkt het?

Hoelang heb ik de tijd?
Elke deelnemende artiest krijgt maximaal 15-20 minuten podiumtijd.

Hoe kan ik mij opgeven?
Stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl met onderstaande gegevens.

  • Naam
  • Telefoon
  • Website (indien aanwezig) 
  • Linkjes naar geluid- of beeldmateriaal
  • Aantal personen
  • Tijdsduur optreden
  • Biografie

Voor wie?
Muzikanten, vocalisten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars uit Almere. Neem bij twijfel contact op..

Inschrijfkosten?
Nee, deelname aan het Open Podium is gratis.

Selectieprocedure?
We maken een selectie uit de aanmeldingen op basis van talent en diversiteit van het programma. Aanmelden betekent dus niet dat je automatisch deelneemt.

Wanneer hoor ik of ik geselecteerd ben?
We nemen snel contact met je op.


Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Vrijdag 13 oktober 2023
19.30 uur – zaal open
20.00 – 22.00 uur

Kosten voor bezoekers

€ 5,00 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Verkoop tickets volgt.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl