Open podium Senior 16 juni 2023

Deze editie is speciaal voor senioren die actief zijn op het podium of weer eens op het podium willen staan. Alle disciplines zijn welkom.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Open podium Senior 16 juni 2023

Open Podium “Senior”

Onze maandelijkse Open Podium avonden zijn voor muzikanten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars uit Almere. Het is de ideale plek om jezelf te laten zien met op podium in theatersetting, met goed licht en geluid.

Kom op senioren, laat zien dat jullie nog volop actief zijn en klaar staan om het publiek te betoveren met jullie talenten. Dit is jullie kans om te schitteren op het podium en te laten zien dat leeftijd geen grenzen kent. Trek die glitterjas maar uit de kast en zet je beste beentje voor, wij kijken uit naar jullie optredens! Alle disciplines zijn welkom.

De line-up

Henry Melger

Van jongs af aan heeft muziek altijd een grote rol in m’n leven gespeeld. Ik ben opgegroeid in een groot gezin waar altijd muziek te horen was. Met mijn broers heb ik dan ook mijn eerste podiumervaring opgedaan. Als zanger van de “Melger Brothers” hebben we heel wat in Nederland en Duitsland getourd. Na jaren met elkaar gespeeld te hebben zijn we uiteindelijk onze eigen weg gegaan. Vanaf dat moment ben ik als solo zanger verder gegaan.

Mijn liefde voor muziek gaat uit naar evergreens uit de 60er jaren. Mensen die mij inspireren zijn o.a. Elvis Presley, Tom Jones, Engelbert Humperdinck.

Robbi & friends

Robbi Vlietstra is een drummer die inmiddels al heel wat jaar op vele podia speelt. Voor het Open Podium heeft Rob zijn muzikale vrienden uitgenodigd om samen on stage te staan.

Lifemachine

Lifemachine bestaat uit Marc Ponty, gitaar en zang en Tom Metz, bass, keyboards en tracks. Lifemachine speelt rock en popcovers uit de jaren 70, 80, 90 en 00 met een nadruk op een vette gitaarsound.
Lifemachine begon ooit als een viermansformatie, maar na vele bandwisselingen bestaat de band vanaf 2019 nog uit de twee grondleggers. Passie is wat Lifemachine drijft en daarom bestaat de band nog steeds. De band brengt covers omdat er al zo veel hele goede songs bestaan. Goede nummers vervelen nooit. Lifemachine kiest wel nummers met energie.
Spelen voor een publiek is het leukste wat er is. De interactie en het enthousiasme van het publiek is goud waard. Daarvoor zet de band een energieke podium-act neer (met wat humor). Wanneer het publiek het leuk heeft, dan hebben de bandleden een goede avond. Dat is wat Lifemachine wil bereiken met onze muziek.

Contact:
www.lifemachine.nl
info@lifemachine.nl
Tom Metz: 0621842412

Chris Melger

Ik ben Chris Melger en ben 63 jaar en maak al vanaf mijn 14e jaar muziek als bassist/zanger. De meeste jaren met mijn broers en zusjes in defamiliedband.. een hele mooie tijd..

In 2007 ben ik gestopt. Af en toe zing ik in de studio van mijn broer en in de studio van mijn zwager voor leuke opnames.
Ik kan het zingen toch niet laten…

WHOPpers Conny en Martin

WHOP ALMERE organiseert elke maand een gezellige bijeenkomst met 50-plussers uit Almere die graag zingen, muziek maken, luisteren. Conny en Martin vertegenwoordigen WHOP tijdens het Open Podium.

Lijkt het je leuk om ook op het podium te staan?

Hoe werkt het?

Hoelang heb ik de tijd?
Elke deelnemende artiest krijgt maximaal 15 minuten podiumtijd.

Hoe kan ik mij opgeven?
Stuur een mail naar info@cultuurhuisalmerebuiten.nl met onderstaande gegevens.

  • Naam
  • Telefoon
  • Website (indien aanwezig) 
  • Linkjes naar geluid- of beeldmateriaal
  • Aantal personen
  • Tijdsduur optreden
  • Biografie

Voor wie?
Muzikanten, vocalisten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars uit Almere. Neem bij twijfel contact op..

Inschrijfkosten?
Nee, deelname aan het Open Podium is gratis.

Selectieprocedure?
We maken een selectie uit de aanmeldingen op basis van talent en diversiteit van het programma. Aanmelden betekent dus niet dat je automatisch deelneemt.

Wanneer hoor ik of ik geselecteerd ben?
We nemen snel contact met je op.


Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II 
-ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

26 mei 2023
19.30 uur – zaal open
20.00 – 22.00 uur

Kosten voor bezoekers

€ 5,00 via Eventbrite

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Tickets binnenkort verkrijgbaar

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl