Pop/Jazz jamsessie 20 maart

Tijdens deze sessie kun je luisteren naar mooie pop- en jazzklassiekers van de band en ook zelf meedoen!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Pop/Jazz jamsessie 20 maart

MOS Pop/Jazz jamsessie


Helaas zijn we genoodzaakt om deze sessie verplaatsen in verband met zieke bandleden. Een nieuwe datum volgt spoedig.

Het Cultuurhuis nodigt muzikanten uit om samen lekker muziek te maken, van Latin tot Pop en Jazz. Deze sessie zal in het teken staan van POP en JAZZ!

Op zondag 20 maart a.s. vindt weer van 15:00 – 18:00 u. de MOS pop- en jazzjamsessie plaats. Tijdens deze sessie kun je luisteren naar mooie pop- en jazzklassiekers en ook zelf meedoen!

De band bestaat deze keer uit een aantal bijzondere musici die hun sporen in het sessiecircuit en op diverse podia meer dan ruimschoots hebben verdiend: Emiel Wienholts (tenorsaxofoon & sessieleider), Wilco Koster (toetsen, zang & sessieleider), Daniel Gueli (bas) en Bart Brandjes (Bart wordt wegens ziekte vervangen wordt door drummer Stefan Fransen). In de eerste set spelen zij voor jullie diverse bekende poppareltjes en jazzjuweeltjes. Dat wordt genieten!

Vanaf de tweede set is het open podium. Zowel vocalisten (er zijn microfoons aanwezig) als instrumentalisten zijn van harte welkom. Meld je aan bij Emiel of Wilco en verras ons met je favoriete pop- en/of jazzliedjes!

Een noot voor de vocalisten: laat ons weten in welke toonsoorten je stukken wilt zingen. De ritmesectie beschikt over iReal Pro, dus als je gangbaar repertoire zingt, volstaat het noemen van de liedtitel en de toonsoort, je hoeft geen bladmuziek mee te nemen. Is dat wel nodig, zorg dan voor goed leesbare partijen (in drievoud) van niet meer dan twee bladzijden per nummer, zodat ze op een lessenaar passen.


Kom gezellig jammen of kom gewoon lekker luisteren!
Wij zorgen voor de gezelligheid en hapjes van het huis!

Adres

Adres: Baltimoreplein 106 
1334 KA Almere

Datum en tijd

20 maart 2022
15.00 – 18.00 uur

Kosten

€ 5,00 (+€ 1,05 admin. kosten) via Eventbrite of bij binnenkomst)

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl