Rising Stars 9 september 2023

Concert prijswinnaars Globe International Piano Competition Hilversum. Ontdek het buitengewone talent van deze jonge pianisten.

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Rising Stars 9 september 2023

Concert prijswinnaars Globe International Piano Competition Hilversum

NPKA nodigt je dan ook van harte uit om kennis te maken met de finalisten van de Globe International Piano Competition competitie!

We kijken met trots terug op een prachtige en succesvolle eerste editie van de Globe International Piano Competition afgelopen maart, waar toptalenten van wereldklasse meededen. Nu presenteren we vol trots jonge internationale talenten van verschillende leeftijden. Ondanks hun jeugdige leeftijd weten ze met hun spel te ontroeren en beschikken ze over een buitengewone techniek, een diepgaand begrip van muzikaliteit en een prachtige klank.

Op zondag 12 maart 2023 vindt in het MCO de zinderende finale plaats van de Globe International Piano Competition. Tijdens dit concours nemen meer dan 200 jonge toptalenten van over de hele wereld het tegen elkaar op in vier leeftijdscategorieën tot 21 jaar. De drie beste pianisten uit iedere leeftijdscategorie spelen in de finale voor jou de sterren van de hemel. Een internationale jury, bestaande uit meesterpianisten en docenten zoals Giuliano Adorno (Italië), Nicolas Bringuier (Frankrijk), Denise Lutgens (Nederland) en Marija Maksimova (Macedonië), zal hierna de winnaar per categorie bekendmaken. Met de Globe International Piano Competition krijgen jonge toppianisten de unieke kans om hun talent aan het grote publiek te laten zien.

1st prize winner Yulianna Beziazychna

2nd prize winner Keshav Krishnan

2nd prize Akari Bastiaens

3rd prize winner Loes de Jong

Adres

Cultuurhuis Locatie II
Baltimoreplein 112
-ingang naast de Bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 9 september
16:00 – 17:30
Dit concert heeft een pauze.

Kosten

VOLWASSENEN: € 17
1 Drankje is bij de prijs inbegrepen.

KINDEREN: T/M12 JAAR OUD: GRATIS
zonder drankje

KINDEREN:VAN 12 T/M18 JAAR: € 10
1 Drankje is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief administratie: € 2,00 per bestelling

Website

www.npka.nl