Viool en piano leerlingen concert 18 oktober 2023

De leerlingen van violist Igor Ruhadze en pianist Irina Bogdanova laten hun talenten horen!

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Viool en piano leerlingen concert 18 oktober 2023

Viool en piano leerlingen concert Igor Ruhadze & Irina Bogdanova

Het is vooral belangrijk voor kinderen om muziek te bestuderen en concerten te spelen, omdat het hen de mogelijkheid geeft om deze mooie klassieke melodieën tot leven te brengen. Door het spelen van prachtige klassieke stukken kunnen ze een magische en feestelijke sfeer creëren voor luisteraars van alle leeftijden.

De leerlingen van violist Igor Ruhadze en pianist Irina Bogdanova zullen hun talenten tijdens dit concert tentoonspreiden. Deze jonge musici, in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, samen met de leerlingen van Jong Talent Almere, hebben met veel toewijding en voorbereiding verschillende stukken en ensembles ingestudeerd.

Tijdens het concert zullen ze een divers repertoire ten gehore brengen, variërend van muziek uit de 18e tot de 21e eeuw. Dit stelt het publiek in staat om te genieten van een breed scala aan muzikale stijlen en periodes. Van de prachtige klanken van de klassieke meesters tot hedendaagse composities, deze jonge muzikanten laten zien hoe tijdloos en veelzijdig muziek kan zijn.

Het is inspirerend om te zien hoe deze jonge talenten zich ontwikkelen en groeien in hun muzikale reis. Het spelen van concerten biedt hen een waardevolle kans om hun muzikale vaardigheden en expressie met anderen te delen. Het is een ervaring die hun zelfvertrouwen vergroot en hen aanmoedigt om hun passie voor muziek voort te zetten.

Het publiek, ongeacht leeftijd, zal worden ondergedompeld in een betoverende wereld van muziek, waarin de kracht van klassieke melodieën een blijvende indruk achterlaat. Dit concert is een viering van de schoonheid en het plezier van muziek, en het is een herinnering aan het belang van muziekonderwijs en optredens voor de ontwikkeling en groei van jonge musici.

Adres

Cultuurhuis Locatie II
Baltimoreplein 112
-ingang naast de Bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd

Woensdag 18 oktober 2023
19.00 – 21.00
Dit concert heeft een pauze.

Kosten

VOLWASSENEN: €15,00

KINDEREN: T/M 12 JAAR: GRATIS

KINDEREN: VAN 12 T/M 18 JAAR: € 5,00

Prijzen zijn exclusief administratie: € 2,00 per bestelling

Prijzen zijn exclusief administratie: € 2,00 per bestelling

Website

www.npka.nl