Cr'OUD workshop4 maart 2023

Cr'oud geeft na het grote succes van hun expositie in het Cultuurhuis een workshop 'Masker in- en op geplooide stof’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Cr’OUD workshop4 maart 2023

Workshop ‘Masker in- en op geplooide stof’ door de leden van Cr’Oud (Agnite, Anna Marijke, Erik, Magda en Willemijn)

In 2014 deden we mee aan het initiatief Pop Oud voor een twintigtal creatieve ouderen dat werd afgesloten met een heuse tentoonstelling. Sindsdien is een aantal van ons nog steeds creatief aan het werk in het Huis van de Waterwijk waar we hartelijk werden ontvangen.

Wij vinden onze inspiratie in musea van Apeldoorn tot Zwolle maar ook uit artikelen in verschillende kranten. Zo zagen we het werk van Alia Ali en daaruit ontstonden onze maskers op en in textiel op een schilders-doek (zie de foto’s) die werden tentoongesteld in het Cultuurhuis van Almere Buiten. Op verzoek van een aantal bezoekers en het Cultuurhuis willen we nu graag een workshop in het maken van dit werk aanbieden.

Wij zorgen voor het schilders-doek (40 x 50), het masker, lijm, spelden, naald en draad. De, soepel vallende stof, heeft een speciale functie. U heeft misschien een stukje textiel waar bijzondere herinneringen aan zijn – het eerste jurkje van uw dochter of broekje van uw zoon, misschien wel een schortje van uw moeder of een hemd van uw vader of wellicht van uw opa of oma. Kortom: textiel dat voor u een speciale waarde heeft of dierbare herinneringen oproept. Dat kunt u toepassen om het een “nieuw” leven te geven. Heeft u geen “eigen” stukje textiel, wij hebben genoeg bij ons wat u kunt gebruiken!

Wij nodigen u van harte uit om aan de workshop deel te nemen op zaterdag 4 maart a.s. in het Cultuurhuis van Almere Buiten. Welkom vanaf 13.45 met een kop koffie of thee, we beginnen om 14.00 uur en het einde is om ongeveer 16.00. Neem een schortje of iets dergelijks mee want de lijm die we gebruiken is niet uit kleding te krijgen!

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Vol=vol.

De kosten bedragen € 10 ( contant ) inclusief een kopje koffie of thee en materiaal.

U kunt zich opgeven het contactformulier.

Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Adres

Baltimoreplein 106
1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 4 maart 2023
13.45 uur inloop
14.00 uur start workshop
16.00 uur einde