Workshop Spoken word | 13 t/m 18 jaar 29 januari 2022

In de workshop Spoken Word van Kunstbende leer je om je eigen verhaal op een unieke manier te vertellen! We beginnen met de basis namelijk het schrijven en hierna leer je hoe je, jouw tekst op een inspirerende wijze aan een publiek kunt overbrengen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden. Bekijk de hele agenda

Workshop Spoken word | 13 t/m 18 jaar 29 januari 2022

Workshop Spoken word | 13 t/m 18 jaar

Meer over de workshop

Docent Sandy Bosmans:

Sandy Bosmans ontdekt al vrij jong haar liefde voor taal. Op latere leeftijd begint ze haar werk als schrijver te delen met publiek o.a. als spoken word artist. In 2014 wordt ze lid van de Poetrycircle waar ze inmiddels zelf als coach is aangesteld. Als Poetry Slammer wint ze meerdere regionale slams en bereikt ze in 2016 de halve finale van de NK poetry slam. In 2017 ontstaat er in samenwerking met goede vriendinnen het spoken word platform: “Art Harder”. In 2019 schrijft ze voor “nieuwe stukken” haar eerste theaterstuk: Thuiskomen. Je kunt haar werk terugvinden in de bundel genaamd: “en ze leefde nog” en de bloemlezing “Hardop”. Het afgelopen jaar schreef ze de teksten voor het toneelstuk “Storm voor wie wakker is” van House of Nouws.

Over Kunstbende:

Wie zijn wij?  
Kunstbende heeft lang bekend gestaan als wedstrijd, echter is het inmiddels uitgegroeid tot het grootste creatieve platform voor jonge makers van 13 t/m 18 jaar uit heel Nederland. We zijn er voor de disciplines Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.   

Eenmaal onderdeel van de community kunnen jongeren gratis meedoen en nieuwe skills ontwikkelen bij workshops en masterclasses die door het hele land (en online) worden georganiseerd. Om podiumervaring op te doen kan je je opgeven voor het wedstrijdtraject waar je coaching en feedback krijgt van professionals. Win je de voorronde? Dan ga je naar de landelijke finale om te strijden tegen andere regio’s, om zo die fantastische prijzen zoals optreden op Mysteryland of exposeren in het Stedelijk museum te winnen.   

Meer info wedstrijd: https://www.kunstbende.nl/wedstrijd/voorronde-flevoland

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten
Baltimoreplein 106
1334 KA Almere Buiten

Datum en tijd

Zaterdag 29 januari 2022
14.00 -16.30 uur

Kosten

GRATIS

Deelnemen

Beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in!

Inschrijven

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl