Partner

De Nieuwe Bibliotheek

De Nieuwe Bibliotheek Almere Buiten is er voor iedereen. Je bent welkom om te lezen, lenen, leren, werken en studeren. Je kunt nu al langskomen!

Kunstactiviteiten

In het nieuwe Cultuurhuis worden kunstzinnige activiteiten aangeboden in de vorm van kunstzinnige lessen, workshops en exposities.

Muziekactiviteiten

Met muzieklessen en activiteiten hopen we je straks veel inspiratie en ontwikkeling te kunnen bieden. Of je nou 5 jaar of 85 jaar bent…

Theater

Een theater waar je professionele, semiprofessioneel en amateur theatermakers aan het werk ziet, filmhuis en nog veel meer…

Erfgoedhuis Almere

Erfgoedhuis Almere is dé plek waar je alles te weten komt over de ontstaansgeschiedenis van Almere. Erfgoedhuis is een ontmoetingsplek voor iedereen.

Gebiedskantoor Almere Buiten

Vanuit dit gebiedskantoor onderneemt de gemeente gebiedsgerichte activiteiten als wijkontwikkeling, veiligheidszaken en contacten met partners in de wijk.

De Schoor

De Schoor organiseert in Almere onder andere het sociaal cultureel werk, het maatschappelijk werk, de voor- en vroegschoolse activiteiten, kinder- en jongerenwerk.

Cultuurcafé

We willen een Cultuurcafé met echte gastvrijheid, meer dan welkom zijn, waar tijd is voor een praatje, jong en oud zich op hun gemak voelt en waar culturele activiteiten plaatsvinden.

Danszalen

Ben je op zoek naar een mooie ruimte om danslessen, yogacursussen of andere lessen en workshops te geven?
Dan kun je bij ons terecht.