Cultuurcafé

We willen een Cultuurcafé met echte gastvrijheid, meer dan welkom zijn, waar tijd is voor een praatje, jong en oud zich op hun gemak voelt en waar culturele activiteiten plaatsvinden.

Cultuurcafé

Een warm welkom…


Ouders drinken koffie aan de lees & lounge tafels, terwijl de kinderen een boek lezen van de bibliotheek . Leerlingen van de muzieklessen en deelnemers aan de kunstlessen blijven na afloop van de les nog even een drankje drinken. De bezoekers aan het Cultuurhuistheater drinken na de voorstelling een drankje in het café om even na te praten.

Op het podium vinden kleine optredens en voorstellingen plaats van o.a. de leerlingen van de muzieklessen, Buitenaren en partners van het Cultuurhuis. Ook zal er ruimte zijn voor in-house exposities van deelnemers van de kunstactiviteiten als kunstenaars uit Almere Buiten. Er is een brede programmering waar ook ruimte is voor spontaan aandienende optredens, als bijv. samen jammen. Het zorgt met elkaar voor een bruisende ambiance.

Dit is het beeld wat we hebben voor het Cultuurcafé.

Wil je op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen rond het Cultuurhuis? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Adres

Adres: Baltimoreplein 106 
1334 KA Almere

Datum

Tot aan de opening zijn er al activiteiten. Bekijk de agenda.

Website

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl